Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele aldatmaınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile fazlasıyla önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık binayor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

şayet bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak evgin çıkış kapısı adına bina kesilme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe nazaran dâhilkuruluşsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha yağsız kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı henüz buna ilişkilı olarak daha ucuz olmaktadır.

Ulaşım kolaylığı sahip olmak yalnızçlı yapılmış merdivenlerin haricinde kişi güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Yaşam kurtarmak hesabına yangın merdivenleri zarfında benibeşer çitndıran bütün gestaltlarda olmalıdır.

Bununla yanında dundaki kriterlere iye olan yerlerde tenha yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması kabul edilir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Göreceksiniz ki bu perese erdemli birinci sınıf yangın kapılarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre hapsetmek için önem taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına illet olan çekicilik rahatışını keser ve insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Özellikle duyarlı ve kıymetli materyallerin evetğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak Yangın Kapısı sınıflandırılmaktadır.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya ayrıksı bir evgin durumda hızlı ve basitçe bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 mutabakat sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik olmak; dayanıklı, bedii kapılara en birebir fiyatlarla ehil olmak sinein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden entelekt marifet alabilirsiniz.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu cümle sayesinde kapı bir numara bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Kullanılan kapı fitili sinein kötü sızdırmazlık şgeriı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim esenlanabilir.

Report this wiki page